Jij wilt een boost voor jouw bedrijf? Ik help je graag! Laten we eens kijken naar je b2b sales om te zien hoe het werkt. Hieronder vind je een voorbeeldcase.

Is er nog zoveel te winnen? 

Je salesteam is lekker bezig, je product is ijzersterk en je propositie is duidelijk. En toch voel je dat er nog te veel potentieel onbenut blijft. Dan kun je natuurlijk de cijfers diep induiken, analyses draaien, verbeterplannen ontwikkelen en coaches inhuren. Vaak levert dit iets op. Maar voordat je het effect in je verkoopcijfers ziet, tikt de tijd door en stijgen de kosten. Vooral voor start-ups en mkb‘s is deze aanpak vaak een flinke investering die daardoor ook maar al te graag wordt uitgesteld.

De salesboost

Het kan ook anders. Ik sluit aan bij je salesteam, bel en mail en lever mijn bijdrage. Zodoende maak ik al de nodige conversies. Al tijdens het inwerkproces valt me veel op. In gesprek met klanten en in overleg met collega’s merk ik waar potentieel ligt en waar je tegenaan loopt. Waar je het salesverhaal nog slimmer kunt insteken, de presentatie van je product net die ene draai kunt geven waardoor de klant sneller hapt, of waar de aansluiting van het team met andere afdelingen beter kan. Waar liggen kansen in de samenwerking? Waar zit een kink in de kabel? Al doende kom ik er snel achter én werk ik aan praktische oplossingen.

Innovatie

Uit mijn observaties destilleren we samen een aantal testcases waardoor je team efficiënter loopt, de conversie omhoog gaat en je klanten blij worden. Met sommige cases kunnen we meteen aan de slag, een proces finetunen of de communicatie aanpassen. Andere vergen misschien meer voorbereiding of coaching. Al doende testen we vervolgens of het werkt en waar nog verdere aanpassingen nodig zijn. Graag help ik je hiermee. Door mijn achtergrond in klantenservice, business development, product management, copywriting en redactie lukt het me de salesprocessen in het hele plaatje te passen en klanten en medewerkers te bereiken.

Lekker praktisch

Ik kom van buiten met een frisse blik maar leer je bedrijf van binnenuit kennen. Niet door cijfers, organigrammen en flowcharts te analyseren maar door de handen uit de mouwen te steken en mee te doen. Op die manier zit ik bij de kern van het werk en kan ik vanuit de praktijk jouw bedrijf helpen boosten. En ik draag gewoon bij aan de omzet. Die investering verdien je dus zo terug! Ook weten hoe de samenwerking er voor jouw bedrijf uit kan zien? Vul het contactformulier in en dan plannen we een belafspraak. Nog een voordeel: omdat ik op afstand werk, hoef je geen bureau vrij te maken.

©[2020] MANON VAN DER KNAAP webdesign by Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?