OVER MANON

20180817-DSCF1984

Ik ben Manon van der Knaap, woon in Haarlem en werk als projectmanager bij DPG Media. Tot voorkort was ik een digital nomad, iemand die de wereld rondreisde en werkte vanuit een hangmat. Nu ben ik een redelijk gesettelde reismus in een rijtjeshuis in een welgestelde voorstad van Amsterdam.

De draai, ik moest ‘m maken. Reizen is ook niet alles en werken vanaf een bedrijfs ‘dansvloer’ kan ook inspirerend, avontuurlijk en leuk zijn.

Het mooie van opnieuw thuiskomen is dat je tijd overhoudt voor creatieve projecten, omdat je basisbehoeftes op orde zijn. Dus wat ben ik gaan doen nadat ik geland was in Haarlem? Gedichten delen. Op posters, fotokaarten en hopelijk vanaf december 2022 ook in een bundel. En ik ben gaan meelezen met schrijvers die een buddy konden gebruiken.

Daar ga ik mee door, want ik geniet van sparren. Over teksten, betekenis, diepte, structuur, ritme, gevoel, bedoeling. Het is bijzonder om aansluiting te voelen die ineens ontstaat als je passies verbindt.

Meer weten over mijn verhaal? Beluister deze podcastaflevering.

©[2022] MANON VAN DER KNAAP

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?