OVER MANON

Schermafbeelding 2021-08-06 om 20.14.58

Ik ben Manon van der Knaap en geboren en getogen in Wateringen. Als Westlander ben ik grootgebracht met het idee om vooral veel en hard te werken. Daar is niets mis mee, maar voor mij was het te weinig om mijn leven zin te geven. Ik ging op onderzoek uit en liet me inspireren door mensen die dieper kijken en vrijer denken. Kunstenaars, healers, visionairs, pioniers, intellectuelen, misfits en rebels. Stuk voor stuk maakten ze iets bij me los en daagden ze me uit mijn overtuigingen te onderzoeken en mezelf beter te leren kennen.

Ook stortte ik me in menig avontuur. Ik veroverde een plek als jong radiotalent bij BNN, studeerde af met een masterscriptie over het mysterieuze ‘quantum leiderschap’, maakte soloreizen naar de meest afgelegen plekken op aarde, schreef mee aan het reisboek Hoe word ik wereldreiziger? en interviewde Lonely Planet-topman Tony Wheeler, werkte als producer aan uitdagende tv- en filmprojecten, bouwde aan start-ups en scale-ups als indebuurt/DPG Media alsof het de mijne waren. En zo zijn er nog tientallen andere projecten waar ik een stevige draai aan heb mogen geven. Als ik iets wil, vind ik (bijna) altijd een weg…

Ik onderzoek nog iedere dag waardoor ik zo ongelofelijk makkelijk vormgeef aan nieuwe ideeën en projecten. Het beste antwoord dat ik tot nu heb gevonden, is dat er in mij een enorme nieuwsgierigheid en drijfkracht huist die voortkomt uit een passie voor het leven zelf. Ik wil vanuit de grond van mijn hart dat het potentieel dat in jou en jouw bedrijf verscholen ligt, benut wordt. Niet alleen kan ik dat potentieel zien, ik kan er ook vorm aan geven. En laat dat nu een combinatie zijn die heel welkom is op menig managementvloer.

©[2020] MANON VAN DER KNAAP webdesign by Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?