Manon van der Knaap

Soms komt een boodschap beter aan als je ‘m verkoopt in mooie woorden. Ik heb geleerd dat er een heleboel woorden zijn die je rechtstreeks moet zeggen, zonder doekjes erom. Maar er zijn ook situaties die je niet beter kunt beschrijven dan met een gedicht of via een liedje. Met dat laatste ben ik nog bezig, maar met gedichtjes (oneliners, zegjes en versjes) ben ik inmiddels al langer in de weer.

Instagram @manonvanderknaap.gedichten

Ik hoop dat er een heleboel mensen die stiekem gedichten schrijven zich gaan melden, want met de livegang van mijn Insta-account (en geloof mij, ik heb Insta lang geweerd), laat ik vooral zien dat het lang niet perfect hoeft te zijn. Als het maar uit jou komt, en zonder er anderen mee uit te sluiten, is het een heerlijke vrijheid om te genieten als je je teksten durft te delen. Hieronder een selectie van mijn persoonlijke top 10 van het afgelopen half jaar instagrammen als een niet-pro! Ze staan in willekeurige volgorde. En oké, ik kon eigenlijk niet kiezen.

Cirkel 

Gedachten 

Manon van der Knaap

Dromen 

Liefhebben 

Angst

Van de radar 

Meevallen 

Ondersteboven 

Levenskunstenaar 

Samen 

Meer lezen? Kijk op mijn Instagram-account manonvanderknaap.gedichten

Foto credits: Dom Leoture, Moorea, Frans-Polynesië

©[2022] MANON VAN DER KNAAP

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?